Zachęcam Was do zapoznania się z poniższym przepisem na Ciasto Marysieńka siostry Anastazji. Ciasto jest dosyć intensywnie kakaowe, więc najbardziej przypadnie o gustu wielbicielom czekolady deserowej. Ciasta siostry Anastazji są znane jako jedne z najlepszych ciast przekładanych. Każde z nich to nie tylko kompozycja smaków, ale także sztuka w przygotowywaniu. Siostra Anastazja doskonale łączy tradycję z nowoczesnością, tworząc dania, które podbijają serca miłośników dobrego jedzenia. Ciasto Marysieńka to również doskonały sposób na wykorzystanie większej ilości orzechów włoskich.
Ciasto Marysieńka to nie tylko doskonała propozycja na co dzień, ale również idealna do podania podczas świąt czy innych ważnych okazji. Jego wyjątkowy smak i elegancki wygląd z pewnością zachwycą Waszych gości.
Wszystkie składniki powinny być w temperaturze pokojowej.
Dopiero po całkowitym wystudzeniu, ciasto wyciągamy z formy.